De magische woorden van de herfst en de winter. De charme van dit jaargetijde vind ik bijzonder, ik kan me er altijd weer op verheugen als de herfst zijn intrede gaat doen. Dat betekend natuurlijk ook dat ik in huis weer het een en ander kan veranderen. Zin in…..!!!!

Nu de tijd weer is verzet en we de eerste herfststormen weer gehad hebben is het belangrijk dat je in huis het gevoel van warmte en gezelligheid krijgt. Lekker op de bank wegkruipen onder een mooi wollen plaid met de geur van lekkere appeltaart in de oven. Op zondag je niet verplicht in “nette” kleding hoeft te hullen omdat een sweatshirt ook prima is. Lekker op de sokken sloffen door huis, voor het ultieme knusse gevoel.

Woonkamer Kim
Buiten

Buiten hebben wij inmiddels alles opgeruimd, weg loungeset en weg parasol. Ook beginnen onze tegels alweer groen uit te slaan van de regen die er al gevallen is. Een goede reden om gordijnen (inbetweens) voor onze schuifpui te plaatsten, zodat als het weer er om vraagt je de boel lekker dicht te kunnen trekken en daarmee knusheid binnen te creëren.

Verlichting

Daarnaast is goede verlichting belangrijk, het geeft een goede sfeer in huis. Boven onze eettafel hebben wij een nieuwe lamp opgehangen, in combinatie met een dimmer en kleurkeuze word deze sfeer behaald.
Heerlijk sfeerlicht voor de avonden en feller als er dan soms toch even aan tafel gewerkt moet worden. Bij de rest van onze lampen hebben we de bekende vintage draadlampen ingedraaid, dat prachtig warm licht afgeeft. In de avonden steek ik ook graag even een kaarsje en waxinelichtjes aan, de finishing touch qua gezelligheid.

De styling

Ons vloerkleed, die we het afgelopen jaar hebben aangeschaft, ligt weer voor de bank. Net als de schapen en konijnenvachtjes, super makkelijk om mee te stylen. Ook hebben we een aantal nieuwe planten in de woonkamer, de kamerden voor het winterse gevoel net als de rozenbotteltak en de corrokia vanwege zijn mooie grijze kleur. Straks komen er natuurlijk kleine dennenboompjes bij, voor die ultieme geur.

De kleur groen die ik van het voorjaar in huis heb gehaald is voorlopig een blijvertje, het is een warme tint die nu goed te combineren. Ik heb ook wat oudroze toegevoegd, met name in de details.

Ik ben ondertussen alweer inspiratie aan het opdoen voor de kerst, lekker kijken op Instagram en in de bladen duiken!

Liefs Kim (@interior_by_kim)

Binnenkijken bij andere gastbloggers? Ga naar de pagina: binnenkijken. 

1

Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© 2017 RICHT HET IN
Ontwikkeling van de website: CHAPET.nl
http://richthetin.nl/tips-voor-je-werkplek/