Wat leuk, jullie lezen nu mijn allereerste blog! De lieve meiden Esther en Rosan van “Richt het in” vroegen mij of ik het leuk vond om een gastblog te schrijven.

Kort voorstellen

Ik ben Esther, 42 jaar en heb 2 prachtige kinderen. Een dochter Quinty van 16 jaar en een zoon Jorn van 14 jaar. Ik werk als Assistent Manager bij Shoebaloo en samen wonen we nu 7 maand in ons nieuwe huis in Geleen.

Inspiratie

Mijn inspiratie haal ik vooral uit eindeloos surfen op Pinterest en Instagram. Ook doe ik ideeën op in winkels als ik lekker een dagje voor mezelf heb en een leuke stad bezoek met een vriendin. Door het surfen op Instagram ontdekte ik mooie interieur accounts en het binnenkijken “gluren” in hun interieur en nieuwe ideeën opdoen was zo inspirerend dat ik besloot om zelf een account aan te maken onder de naam @homebyesther.

Toen ik dit huis kocht wist ik 2 dingen zeker, het moest een woonkamer zijn met veel licht en als basis veel wit met een mix van natuurlijke kleuren en materialen. Ook moest er een mooie boekenwand komen voor mijn verzameling van prachtige tafelboeken. Daar vindt je mijn passie voor fashion en fotografie in terug. Ik zit ik een luxe positie dat ik iedere dag omgeven ben met mooie en luxe stuks van de meest bekende designers el mondo, daar is mijn interesse voor mode ontstaan.

Woonkamer Esther

Fotografie

Via vrienden kwam ik in aanraking met fotografie. Met hun bezocht ik exposities van verschillende fotografen en mijn interesse werd aangewakkerd. Een stukje kunst dat wordt gemaakt door het oog van een camera. Op iedere expositie wat ik bezocht kocht ik een boek van de desbetreffende fotograaf en zo krijg je langzaam een prachtige collectie bij elkaar van fashion en fotografie boeken. Mooie spullen verdienen een mooie plek in huis.

Woonkamer Esther

Boekenwand

Ik ging opzoek naar ideeën voor mijn boekenwand. Een gigantische boekenwand is een pronkstuk in je woonkamer. Het was uiteindelijk heel simpel, de boeken moesten spreken dus moesten de boekenplanken eenvoudig zijn. Gekozen heb ik voor de witte schilderijen planken Mosslanda van Ikea. Ik ben nog steeds verliefd op mijn eyecatcher in huis waar ik iedere dag van geniet.

Woonkamer Esther

Hopelijk heb ik jullie kunnen inspireren met wat je zoal kunt doen met mooie tafelboeken. Ik vond dit super leuk om te doen en ben benieuwd naar jullie reacties of foto’s van jullie eigen boekenwand.

Liefs Esther, (@homebyesther)

Zou je het ook leuk vinden om een gastblog te schrijven voor Richthetin? Vul dan op de homepage het contact formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

0

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© 2017 RICHT HET IN
Ontwikkeling van de website: CHAPET.nl
http://richthetin.nl/tips-voor-je-werkplek/