Zodra ik vrije tijd heb, begint het altijd te kriebelen… Zin en tijd voor DIY projecten! Afgelopen zomer spotte ik dit poppenhuis op Marktplaats. Nouja, een villa kun je het gerust noemen! Ik heb hem een compleet andere look gegeven. Ik laat je het proces van dit DIY zwart wit poppenhuis zien!

Trouwens…. In deze blog vind je vooral before & after foto’s! Wil je juist weten hoe ik een poppenhuis project aanpak en waar ik materialen vandaan haal? Lees dan deze blog: Doe het zelf: een poppenhuis opknappen in Scandinavische stijl. 

Let’s go!

De allereerste uitdaging kreeg ik al tijdens het ophalen van dit poppenhuis. Hij was zó groot, dat hij half uit elkaar gedraaid moest worden om in de auto te passen. Gelukkig was ik niet alleen gegaan….

Tada! Dit is hem dan. Al helemaal kaal!

 De eerste stap, schuren!

Gronden. Wit, wit, wit!

 Wanneer de grondverf droogt, ga ik vast aan de slag met wat zwart witte stofjes voor onder andere kussens en de bedden!

 Het eerste wandje, beplakt met muurstickers. Die kocht ik bij @diniemini

Nog niet klaar, maar alvast even testen hoe het straks zal staan! Vrijwel alle meubels, zaten er al bij toen ik dit huis gekocht. Ze horen erbij! De zwarte lockerkast kocht ik bij de Kwantum.

De salontafels, op deze foto, op de ‘begane grond’ kocht ik bij de Kwantum. Officieel kun je er een waxinelichtje inzetten, maar ik heb ze dus op de kop gezet.

Het begint ergens op te lijken! De onderste trap moet nog wel zwart geverfd worden… In de kamer met de stippen, staat een Ikea stoeltje. Die zit in het poppenhuis pakket van de Ikea en was (geloof ik..) oorspronkelijk geel.

Een wandje beplakt met muurstickers! Officieel voor in de badkamer, ooit gekocht bij de HEMA.

Overzichtsplaatje!

Een DIY zwart wit poppenhuis!

Wat vind je van het eindresultaat?

0

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© 2017 RICHT HET IN
Ontwikkeling van de website: CHAPET.nl
http://richthetin.nl/tips-voor-je-werkplek/