Wil je een toffe, Scandinavische badkamer creëren en ben je daarvoor op zoek naar inspiratie? Lees dan snel verder. Voor volop badkamer inspiratie zijn deze accounts op Instagram echt een aanrader! Klik op de Instagram-naam boven de foto om naar het account te gaan. Go follow!

De badkamer van Diny is eigenlijk helemaal niet haar badkamer… Nouja. Hij is wel van haar, maar dit bad staat op haar slaapkamer! Hoe tof is dat!! Ze wilden graag een bad, maar omdat de badkamer nog niet aan vervanging toe was, hebben ze besloten het bad achter het bed te plaatsen want in de slaapkamer was meer dan voldoende ruimte. Echt, wat een droom lijkt mij dat… Geeft een mega luxe gevoel!

Als je op zoek bent naar een lichte, rustige badkamer met stoere elementen dan is de badkamer van Hanneke een echte aanrader! Na een verbouwing van 1,5 jaar mag het resultaat er zijn. Samen met vrienden en familie hebben ze het complete huis gestript, zo ook de badkamer. Na veel tekenen en meten waren ze eruit hoe de badkamer eruit moest komen te zien. Het badkamermeubel bestaat uit ytong-blokken (Google ze!) die daarna gestuct zijn. Daarop ligt een betonnen blad dat ze zelf hebben gestort. Toffe DIY! Wát een badkamer inspiratie!

De lichte badkamer van Corine geeft je een waar hamam-gevoel! Haar man heeft hun badkamer zelf verbouwd. De houten planken komen van de open haard die zij in de woonkamer hebben gesloopt. Die kregen in de badkamer een tweede leven. Door de open kast liggen haar spullen fijn in het zicht. En, die mogen er zijn!

De badkamer van Esther heeft een knusse en rijke uitstraling door het gebruik van betoncire op alle wanden. Haar badkamermeubel maakte haar vriend van oud eiken wagonplanken, die vrijkomen bij de sloop van oude treinwagons in Frankrijk. Hij behandelde het meubel met blanke parketlak! Het nisje in de muur geeft je ruimte om fijne doucheproducten of accessoires neer te zetten. Of je kopje thee natuurlijk 😉

Wil je graag een stoere badkamer met een groot badkamermeubel zodat je met meerdere personen tegelijk tanden kunt poetsen? Dan is de badkamer van @odyvet een aanrader! De brede wastafel geeft lekker veel ruimte. De zwarte kranen in combinatie met zwarte accessoires zorgen voor de stoere look. Maar, het uitzicht op de brick-wall helpt daar natuurlijk ook aan mee!

Die toffe brick-wall kun je natuurlijk ook gewoon IN de badkamer laten terugkomen, net als hier bij Angie! Ze wilde haar badkamer eigenlijk een spiegelbeeld indelen, maar op aanraden van de aannemer is hij toch uiteindelijk zo geworden. Hij vond het zonde dat je de bakstenen dan niet meer zou zien en zei: “Waarom ga je daar niet douchen?”. Angie wist niet dat dat mogelijk was en was blij verrast! Aan de andere kant van de badkamer heeft zij nu een betonnen wasbak met enorme spiegel van wasbak tot plafond!

En, voldoende badkamer inspiratie?

Benieuwd naar meer IG inspiratie blogs? Je vindt ze op de pagina: Instagram inspiratie!

0

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© 2017 RICHT HET IN
Ontwikkeling van de website: CHAPET.nl
http://richthetin.nl/tips-voor-je-werkplek/