De zomer komt er weer aan en dat betekend ook dat er we weer buiten kunnen zitten! De barbecue kan weer naar buiten en gezellig met vrienden en vriendinnen in de tuin zitten. Daarom geven wij een paar leuke tips voor een tuinfeest.

Wanneer het ’s avonds donker wordt terwijl je nog steeds lekker buiten wil zitten. Dan is het belangrijk dat je verlichting hebt. Hiervoor kun je bijvoorbeeld glazen potjes aan de bomen of andere plekken hangen met daarin kaarsjes. Dit creëert een gezellige en knusse sfeer. Onderin de potjes kun je eventueel ook wat grind doen voor wat extra stijl.

tuinfeest

Voor het serveren van eten en drinken kun je wat stoere materialen gebruiken zoals een kruiwagen of een tobbe. Vul deze bijvoorbeeld met ijs en je kunt er bier,wijn of andere dranken in bewaren. Dit geeft een leuke en stoere uitstraling voor op je tuinfeest. Daarnaast kun je de tobbe ook gebruiken als versiering zoals op de afbeelding hieronder staat. Je zou de tobbe ook op zijn kant kunnen zetten met eventuele kaarsen en bloemen erin voor de versiering.

Tuinfeest

We hebben in de budgettip al een pallettafel behandeld maar deze is ook ideaal voor buiten. Met een paar oude pallets en een aantal kussen kun je al een snel een plekje creëren waar het gezellig is.

Het is ook belangrijk dat je warm blijft want het kan in de avond koud worden en dan is het niet leuk om naar binnen te moeten. Daarom kun je bijvoorbeeld een vuurkorf met wat hout regelen. Dit zorgt voor sfeer en je blijft dicht bij elkaar zitten. Ook zou je een tafeltje met kleden neer kunnen zetten.

Hopelijk hebben jullie allemaal een leuke zomer en gaan jullie ook een leuk tuinfeestje houden!

0

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© 2017 RICHT HET IN
Ontwikkeling van de website: CHAPET.nl
http://richthetin.nl/tips-voor-je-werkplek/