Yes! De lente komt er weer aan, heerlijk de tuin in! Kopjes koffie in de ochtendzon, een BBQ met vrienden… Wij kijken er naar uit. In deze blog laten we je toffe Instagram accounts zien die je de nodige inspiratie geven voor een overkapping of veranda in de tuin. Zeker even volgen dus!

Een overkapping, je ziet het steeds vaker! Maar wat zijn de voordelen? Door een overdekt terras kun je vroeg in het voorjaar al buiten gaan genieten, zelfs een regenbuitje of onaangename wind houd je niet meer tegen. Maar dat geldt ook voor de laatste herfstzonnestralen die je kunt meepikken, of de tuinmeubelen die je in de winter niet meer hoeft op te ruimen…. En het belangrijkste: het is een volwaardig verlengstuk van de woonkamer en geeft je dus extra leefruimte!

Klik op de Instagram naam om naar het account van de foto te gaan!

@misshop

Overkapping van @misshop

Sandra heeft haar Scandinavische woonstijl doorgetrokken naar de overkapping in haar tuin. Prachtige balken, een lekkere bank en toffe accessoires. Daarnaast geven haar stalen ramen en werkbank een stoere uitstraling aan de overkapping.

@imke_huisvolliefdenl

Overkapping van @imke_huisvolliefdenl

De overkapping van Imke is in zwart-wit stijl. Dat is natuurlijk altijd goed! Door haar zwarte wand is ‘ie lekker stoer! Op de heerlijke loungebank met kussentjes kun je na een dag werken lekker neerploffen met een wijntje om te genieten van een lekkere zomeravond.

@wendyvanmarwijk

Overkapping van @wendyvanmarwijk

Onder de overkapping van Wendy waan je je gemakkelijk in Ibiza of een andere heerlijk warme vakantiebestemming. Net als in haar huis is het hier heerlijk licht en fris. Volop genieten dus!

@typischsan

Overkapping van @typischsan

Afgelopen zomer heeft Sandra haar man aan het werk gezet en hebben zij deze toffe overkapping gebouwd. Het is eigenlijk een extra buitenkamer met een loungebank, eethoek, buitenkeuken en zelfs een bureau. Met een kopje koffie in het ochtendzonnetje maak je haar een gelukkig mens. Ze heeft zelfs een eigen hashtag (#overkappingvansan) waar ze al haar foto’s van de overkapping plaatst! Naast deze toffe overkapping, heeft Sandra een heuse pipowagen in haar tuin staan. Deze heeft zij omgetoverd in Scandinavische stijl!

@gerdam68

Overkapping van @gerdam68

Z’n heerlijk ruime overkapping als Gerda wil natuurlijk iedereen wel in zijn of haar tuin! De grijze kleur op de muur maakt het gezellig en knus. De schommel onder de overkapping is super tof. Daar zal haar kleindochter vast graag gebruik van maken!

@wendy_studiozinnig

Overkapping van @wendy_studiozinnig

In de hangstoel, op de veranda van Wendy kun je heerlijk genieten van het zonnetje en haar prachtige tuin. Dat de veranda haar lievelingsplekje in de tuin is dat snappen wij wel! Door het gebruik van zwart is hij super stoer, maar toch gezellig door de kussens, vloerkleden en accessoires.

Jouw eigen overkapping?

Het is nog vroeg in het jaar…. Zit jij deze zomer ook te genieten onder een overkapping in jouw tuin? Ga ervoor!

0

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© 2017 RICHT HET IN
Ontwikkeling van de website: CHAPET.nl
http://richthetin.nl/tips-voor-je-werkplek/