Janet woont in een oud arbeidershuisje, die zij samen met haar vriend heeft omgetoverd tot hun paleisje. Toen de woningbouw niet tegemoet wilde komen w.b.t. de keuken hebben ze zelf het heft in handen genomen. In deze blog zie je het resultaat! En… een before foto! Die je niet wil missen… Wat een verschil!

Let’s go!

Laat ik mij eerst even voorstellen. Mijn naam is Janet Vlijm, ik ben 53 jaar oud, moeder van twee uitwonende kinderen en oma van Thirza. Ik woon samen met mijn vriend Wilfred en onze kat Kriebel in een oud arbeidershuurhuisje.

Voor ik ging samen wonen met Wilfred, nu bijna acht jaar geleden, was mijn huisje erg kleurrijk. De huiskamer had een knalrode muur en bank en de rest van de aankleding en accessoires hadden zo’n  beetje alle kleuren van de regenboog, Mijn slaapkamer was fuchsia roze en zo ook mijn keuken. Fuchsia roze was mijn lievelingskleur. Aangezien er een saai witte Bruynzeel keukenblok in zat dacht ik dat het wel gaaf was om het flink op te leuken door de muren en het plafond fuchsia roze te maken. Benieuwd hoe dat er uit zag?

Hier komt ‘ie hoor… Een foto van mijn kleurrijke huis!
Schrik niet!

Hopelijk ben je niet al teveel in schok…. Haha! Lange tijd ben ik best tevreden geweest met mijn fuchsia plafond en muren, net als met de rest van mijn kleurrijke huisje maar Wilfred werd er niet echt blij van.

Een kleine draak..

Dus toen we gingen nadenken over samenwonen was het wel duidelijk dat we mijn huisje snel zouden moeten omtoveren naar ONS huisje. In de loop van de jaren hebben we bijna alle vertrekken en zelfs de tuin helemaal ons gemaakt! Grote zegen is dat wat Wilfred ziet ook kan maken, kleine draak is dat hij heel perfectionistisch is….

Nu was alleen de keuken ons nog een doorn in het oog.  De woningbouwvereniging wilde ons niet tegemoet komen door een andere keuken te plaatsen dus ben ik veel op Pinterest en Instagram gaan zoeken naar ideetjes. Ik verslind alles wat maar met interieur te maken heeft! Zowel op tv als op Pinterest en Instagram, maar ook via groepen op Facebook.

Zo zag ik regelmatig zwarte muren en zwarte keukens voorbij komen en dat leek ons wel wat! Ook waren we het eens over dat we geen bovenkastjes meer wilden en daar voor in de plaats heeft Wilfred een hoge kast tot aan het plafond gemaakt. Op de vloer ligt zeil met een Portugees tegelmotief. Deze lijkt erg druk maar in het echt valt dat erg mee. De kastjes, koelkast en grote lange kast zijn geschilderd met mat zwarte verf. Op de koelkast hebben we een op maat gemaakte plank gelegd. Deze is van hetzelfde hout als de plank boven het aanrecht. Wij vinden lichte hout erg mooi staan bij het vele zwart. Wij zijn erg tevreden met het resultaat en uiteraard is het ook erg meegenomen dat we nu voor een gering budget een compleet andere keuken hebben!

Jouw keuken budgetproof pimpen?

Neem een voorbeeld aan Janet! Want met weinig kun je al snel een compleet andere look creeëren! Ben je benieuwd naar mee toffe plaatjes van Janet? Volg haar dan op IG onder: @janetvlijm.

Nieuwsgierig naar het interieur van andere gastbloggers? Bekijk hun blogs op de pagina: binnenkijken!

0

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© 2017 RICHT HET IN
Ontwikkeling van de website: CHAPET.nl
http://richthetin.nl/tips-voor-je-werkplek/