Het jaar is alweer bijna om! De kerstdagen staan nu écht voor de deur. Gaan jullie ook gezellig eten met familie of vrienden? Mijn favoriete bezigheid tijdens de feestdagen is…. De kersttafel dekken! What else ;-)! Dit jaar ben ik voor een zwart-witte kersttafel met gouden accenten gegaan. Scroll snel verder voor de plaatjes! 

Let’s go!

Om maar gelijk met de deur in huis te vallen…. Tada! Oké oké vooruit… Iets meer gouden accenten dan de bedoeling was..

Ik vind het tof om een stijlvolle tafel te creëren met zo min mogelijk budget. Daar kan ik soms een sport van maken… Deze zwarte borden scoorde ik bijvoorbeeld bij de kringloop voor 50 cent per stuk!

 Normaal gesproken ben ik niet zo van goud… Maar met kerst vind ik het wel kunnen! Omdat ik het aanschaffen van een nieuwe bestekset wat ver vond gaan voor 2,99 per stuk…. Kocht ik bij de Kwantum dit gouden plastic(!) bestek voor, ik geloof, 3,50. Dan heb je gelijk 6 setjes!

De tafelloper scoorde ik bij de Xenos. Niet te opvallend.. Maar wel met gouden accenten!

 Om de tafel wat aan te kleden, koos ik er voor wat kerstboompjes te groeperen op het midden van de tafel. Ik zette ze op een broodplank van HK living (die ik afgelopen zomer scoorde op een rommelmarkt). De boompjes komen van: de Blokker, Intratuin, SostreneGrene en Xenos.

 Nog een budgettipje… Als je last-minute nog even gaat shoppen, zo vlak voor de kerst, dan zijn in veel winkels de kerstspullen al te koop met korting! Zo scoorde ik deze ballonnen bij de Xenos met 50% korting!

Voor een extra gouden touch, heb ik wat confetti over de tafel gestrooid. Deze kocht ik bij de Hema!

Kersttafel dekken!

Wat vind je van het eindresultaat? Ik ben benieuwd naar jouw kersttafel! Deel je hem met de hashtag #richthetinkersttafel? Zou ik leuk vinden! Let’s inspire… En, hele hele hele fijne feestdagen gewenst! X Rosan (@rosanvleeuwenn)

1

Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© 2017 RICHT HET IN
Ontwikkeling van de website: CHAPET.nl
http://richthetin.nl/tips-voor-je-werkplek/