We kennen allemaal het Scandinavisch interieur wat bekend staat om de lichte ruimtes, neutrale tinten en natuurlijke materialen. Toen we 2,5 jaar geleden dit huis kochten wist ik meteen dat ik dit ook wilde toepassen in ons interieur, maar dan met de toevoeging van een kleur.

Bank in woonkamer van gastblogster Floor

Bij de Scandinavische basiskleuren kan je in principe elke kleur toevoegen in je interieur. Maar om het rustig en licht te houden koos ik voor een subtiele kleur groen. Groen is ook de kleur van de natuur; grassen, bomen, struiken en planten. Daarom vind ik het perfect passen in een Scandinavisch interieur.

Woonkamer van gastblogster Floor

Om wat meer warmte aan het huis te geven koos ik er voor om de groene kleur; early dew van Flexa, op de muur bij de eettafel aan te brengen. Deze kleur heb ik verder toegepast in mijn interieur met verschillende materialen; een kussen van katoen, een bloempotje van beton, kaarsen, tijdschriften en boeken, theedoeken en pannenlappen van katoen en een houten geschilderd tafeltje. Overal in mijn huis komt de kleur op een subtiele manier terug. Dit zorgt voor een samenhangend geheel.

Keuken van gastblogster floor

Het fijne van deze kleur is dat je het gemakkelijk met andere kleuren kan combineren, zoals bijvoorbeeld door middel van planten en bloemen. Een mooi gekleurde bos bloemen steekt perfect af tegen de groene muur.

Probeer ook eens te spelen met kleur in je interieur!

Tafel in eetkamer bij gastblogster Floor

Veel liefs,

Floor @floorsfavorieten

1

Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© 2017 RICHT HET IN
Ontwikkeling van de website: CHAPET.nl
http://richthetin.nl/tips-voor-je-werkplek/