Dat moment… Wanneer je erachter komt dat bezig zijn met interieur ergens toch écht wel je ding is. Niet gewoon bezig, maar écht bezig. Continu dingen om je heen zien waar je wel iéts mee kan of in ieder geval mee wil doen. Door de lieve meiden van ‘Richt Het In’ werd ik gevraagd weer eens een blog te schrijven. Daar zeg ik natuurlijk geen nee tegen! En zo probeer je eens wat dingen uit, maakt vervolgens een instagram account aan en gaat op zoek…

Zo kwam ik uit bij Instagramaccount: @claudiacristinastyling. Zij kan werkelijk álles met washitape! En door die mooie creaties werd ik geïnspireerd om onze slaapkamerdeur eens een kleine make over te geven. Onze slaapkamer is namelijk erg eenvoudig. Witte muren met een grijze, geverfde lambrisering. Helemaal naar mijn smaak maar er miste iets.

Aan de slag!

Ik bestelde washi tape bij Instagramaccount: @bruutwonen. 3 rolletjes zwart, 2 lichtgrijze. Ik had nog geen flauw idee hoe veel ik nodig zou zijn. Dit pakketje was alleen al super leuk ingepakt, daarvan kreeg ik nog meer zin om te beginnen. En dat heb ik toen ook maar gewoon gedaan: gewoon beginnen! Volgens mij gaat het me namelijk niet lukken als ik eerst alles uit zou tekenen. Ik begon met de lijn die je (ongeveer) in het midden ziet en van daaruit ben ik gewoonweg wat lijnen gaan trekken. Links, rechts, schuin omhoog, etc. etc. En eigenlijk was het makkelijker dan gedacht. Na een klein half uurtje (!) was ik al best tevreden! Lijnen die iets scheef waren geworden, heb ik direct opnieuw gedaan en voilà! Onze slaapkamerdeur in een geheel nieuw jasje. Wat misschien nog handig is om te weten; uiteindelijk heb ik nog niet eens 1 rolletje gebruikt.

Slaapkamer Melissa

Toen ik daarna ook nog getipt werd door Instagramaccount: @rosanvleeuwenn dat er bij de Hema een té gek dekbedovertrek in de aanbieding was, heb ik die ook maar gelijk besteld! Nu is het plaatje naar mijn inzien helemaal compleet… al kan er natuurlijk gauw weer wat veranderen.

Slaapkamer Melissa

Het werkt trouwens ontzettend verslavend, dat washi tape! Zo maakte ik een aantal weken geleden deze huisjes in de woonkamer. Nu er weer een koudere tijd aanbreekt zitten we weer lekker veel binnen op de bank. Deze huisjes in combinatie met mooie kaarsen maken het lekker knus en dat maakt het weer een stukje makkelijker om lekker te gaan genieten van de herfst!

Woonkamer Melissa

Op mijn vorige blog, over onze woonkeuken, zijn echt enorme lieve en leuke reacties binnengekomen. Nogmaals dank daarvoor allemaal en hopelijk genieten jullie ook weer van deze! <3

Liefs, Melissa (@interiorbymelisx)

0

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© 2017 RICHT HET IN
Ontwikkeling van de website: CHAPET.nl
http://richthetin.nl/tips-voor-je-werkplek/