Nijntje eerste licht van Mr. Maria! Echt onweerstaanbaar als je het ons vraagt… Wij zijn verliefd! Je kon Nijntje Eerste Licht voor het eerst ontmoeten op de VT Wonen beurs. Maar inmiddels is hij live and kicking. Onderaan deze blog vertellen we je waar je hem kunt shoppen!

Oplaadbaar

Nijntje eerste licht is uitermate veilig in gebruik waardoor je het met een gerust hart naast het bedje van je kind kan zetten. Hij kan met het bijgeleverde USB-kabel opgeladen worden en schijnt hierna wekenlang op batterij. Wat ook ontzettend prettig is, is dat je het licht kunt dimmen! Als je kindje dan eenmaal slaapt, kun je hem op de zachtste stand zetten.

Zacht en veilig

Als je het nieuwe Nijntje vastpakt, voel je direct het verschil met de voorgaande Nijntje lampen. Deze is namelijk van zacht siliconen gemaakt. Dat maakt knuffelen met deze Nijn bijna niet te weerstaan!

Foto: bol.com

Nijn mee uit logeren

Door het formaat van de nieuwste Nijntje, namelijk 30 cm, is het een perfect nachtlampje om mee te nemen uit logeren bijvoorbeeld. Op die manier voelt het kind zich altijd en overal thuis!

Ben je op zoek naar meer baby- of kinderkamer inspiratie? In deze blog hebben we IG accounts met een toffe kinderkamer voor je verzameld!

1

Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© 2017 RICHT HET IN
Ontwikkeling van de website: CHAPET.nl
http://richthetin.nl/tips-voor-je-werkplek/