OVER RICHT HET IN

Tof dat je er bent!

Word jij, net als ons ook zo blij van een ruimtelijk huis, een interieur met lichte kleuren en warme, natuurlijke materialen? Dan past de Scandinavische woonstijl perfect bij jou en dan ben je bij ons aan het juiste adres! Op ‘Richt het in’ vind je inspirerende foto’s, voorbeelden en ideeën voor een Scandinavisch interieur. Volop wooninspiratie!

ABOUT US

Maar wie ben ik? Rosan!  22 jaar oud en student aan Hogeschool Windesheim waar ik Pedagogisch Management studeer. Bijna klaar (hoop ik ;-))! Naast mijn passie voor het werken in de kinderopvang, ben ik dol op alles wat met interieur te maken heeft. Een tijdje geleden werd de drang om dit te delen met anderen en zo mensen te inspireren zo groot dat ik na een schoolproject (waarvoor we Richt het in hebben opgestart) besloot dit alleen te gaan voortzetten!

Mocht je iets willen vragen, meer van mij willen weten of heb je een opmerking? Via richthetin@gmail.com kun je me bereiken. Daarnaast vind je Richt het in op social media!

PS: Naast dat ik jou graag inspireer, ben ik continu op zoek naar mensen die mij willen inspireren. Dus heb je een idee voor een leuke blogpost, of wil je er zelf één posten op Richt het in? Tof. Je weet me te vinden!

ONS TEAM

© 2017 RICHT HET IN
Ontwikkeling van de website: CHAPET.nl
http://richthetin.nl/tips-voor-je-werkplek/