Een kijkje in het Scandinavische interieur van Lien (@misswhitehome)

29 mei 2017

  • Home
  • /Binnenkijken
  • /Een kijkje in het Scandinavische interieur van Lien (@misswhitehome)

Wat leuk, jullie lezen nu mijn allereerste blog op richthetin! Omdat ik het stiekem altijd erg leuk vind om bij iemand anders in het interieur te mogen ‘gluren’, vond ik dat ik nu zelf ook maar eens een bijdrage moest leveren :-). Heel leuk dat richthetin mij vroeg een gastblog te schrijven.

Kort voorstellen

Lien (27), samenwonend met Erwin en poes. Instagramaccount: @misswhitehome.

Tuin Misswhitehome

De tuin hebben we zelf ontworpen en vorig jaar zomer laten doen.

Waar is mijn passie voor interieur ontstaan?

Toen ik op kamers woonde, vond ik het belangrijk dat ik me ook thuis voelde. Ik was in die tijd al wel bezig om alles bij elkaar uitgezocht te hebben, en vanwege weinig geld ook creatief in het opknappen van spullen. Toen ik met mijn vriend een relatie kreeg, woonde hij in een bijna leeg appartement en vond ik het een superleuke klus om dit voor hem in te richten. Ik merkte dat beeldmateriaal heel goed werkte als voorbeeld, waardoor ik ineens Instagram ontdekte met allerlei interieur accounts! Dit vond ik zo inspirerend dat ik besloot om een apart account aan te maken onder de naam ‘misswhitehome’. Dit, omdat ons nieuwe koophuis aan de achterkant helemaal wit is en het interieur aan het begin ook nagenoeg wit was. Ik werd ineens non-stop geïnspireerd met mooie plaatjes, die ik natuurlijk diezelfde week ins ons nieuwe huis wilde uit proberen. Ik vind het heel fijn om in een huis thuis te komen waar zowel mijn vriend als ik ons fijn voelen!

Keuken Misswhitehome

Hier de eetkamer, met krukje en stoel tweedehands. Ik hou van lichte kleuren!

Hoe heb ik mijn woonkamer gestyled?

Het eerste wat in mij op komt, is vooral veel licht! Een witte basis, wat ik zo nu en dan afwissel met wat kleur. Nu hebben we de kleur armygreen in de voorkamer en daar pas ik dan ook weer de accessoires op aan. Van de winter vond ik het leuk om meer met zwarte accenten te werken. En eigenlijk verander ik elke keer wel kleine dingen. Ik verplaats een kast, leg andere kussens neer en verwissel heel vaak accessoires in huis. Waar ik voorheen wat meer hield van Scandinavisch landelijk, vind ik nu echt het strakke, meer design toch echt mooier. Zo zou ik het liefst in onze nieuwe keuken een gietvloer willen in plaats van een houten vloer. En zijn de lampen die ik nu op het oog heb ook echt een design ontwerp met bijbehorende prijs… Bij mij komt stylen echt in periodes en heb ik daar dus tijd en inspiratie voor nodig!

Woonkamer Misswhitehome

De leren vlinderstoel was een koopje op Marktplaats. Verder hou ik van planten, ze zorgen voor net een beetje meer contrast vind ik. Leren handgreepjes DIY.

Waar haal ik mijn inspiratie vandaan?

Mijn inspiratie haal ik vooral uit eindeloos op Pinterest kijken, Instagram feeds, maar ook tijdschriften, of ideeën die ik op doe in winkels. Wat bij mij ook helpt is een lekker dagje voor mezelf; daar krijg ik vaak creatieve ideeën van!

Woonkamer Misswhitehome

Vanuit de voorkamer zit nog een schuifdeur van vroeger naar de tussenkamer.

Waar accessoires geshopt?

De accessoires in ons huis komen echt overal vandaan. Ik moet zeggen dat ik aan het begin vooral veel kocht bij VT Wonen en Loods5. Nu ik de meeste basis spullen heb, wordt ik ook creatiever door dingen van Marktplaats of de Kringloop te pimpen, of zelf te maken.

Slaapkamer

De slaapkamer hebben we bewust heel rustig gehouden met wit en natuurtinten.

Interieurtip?

Wat ik heb gemerkt is dat het stylen van je huis echt tijd nodig heeft. Vaak als je wat langer in een huis woont, ga je andere dingen mooi vinden dan in het begin. Neem je tijd, kies iets van 3 basiskleuren die bij elkaar passen en pas daar je accessoires op aan. En voor het kopen van grote items als kasten en een bank; denk goed na of dit item na een paar jaar nog steeds mooi is, of misschien toch aan trend onderhevig.

1

Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© 2017 RICHT HET IN
Ontwikkeling van de website: CHAPET.nl
http://richthetin.nl/tips-voor-je-werkplek/