In deze blog geef ik jullie een kijkje in mijn kast. Een kast die de tand des tijds heeft doorstaan en waar ik dierbare herinneringen aan heb. Ooit als grenen kast gekocht, toen donkerbruin gebeitst en nu dus wit is. Tja als je een interieurfreak bent als ik, dan wil je graag de trends volgen. Alhoewel ik denk dat de verschillende levensfases hier ook mee te maken hebben. Mijn smaak is in de loop van de jaren veranderd. Herken je jezelf hierin? Nu dus een stoer Scandinavisch interieur, zoals ik het zelf noem.

Scandinavische kast Miranda, before

Oude kast, nieuwe herinneringen

De kast stond al een tijdje in de schuur, omdat ik er in huis geen plek voor had, maar het is wel een kast met herinneringen, een kast die heeft geleefd. Dus de kwast en een pot witte verf gepakt en hem een derde leven gegeven. Vaak hoor ik om mij heen: “oh zonde” of “dat je dat durft”! Waarom? vraag ik mij dan af; deze kast hoort bij mij en past nu perfect in mijn interieur. We maken samen nieuwe herinneringen!

Scandinavische kast Miranda, Inhuisenzo

Wat te doen met de deur?

Om de kast een stoer tintje te geven heb ik de poten vervangen door wielen. In eerste instantie heb ik de deur erin gelaten, maar ik wilde graag meer accessoires neerzetten en vind het zelf prettig als deze gegroepeerd zijn en niet verspreid door de woonkamer. Dat is rustiger en omdat ik grote items stoer vind, komen ze met elkaar goed tot hun recht. De deur moest er dus uit.

Scandinavische kast Miranda, after. @inhuisenzo

De deur

Maar wat moest ik met de deur? In de schuur zetten vond ik zonde; dan maar even tegen de muur naast twee schilderijlijsten en hoe leuk stond dat! Zo heeft ook de deur heeft een eigen plekje gekregen.

Huiskamer Miranda, @inhuisenzo

De poten

Bij een stoer Scandinavisch interieur past natuurlijk geen kast met ranke pootjes, maar kies je voor wielen. Ideaal als je van ‘schuiven’ houdt. Je kunt hem overal naar toe rijden.

Woonkamer Miranda @inhuisenzo

Mijn tip is om eens op een andere manier naar je meubels te kijken als je er op uitgekeken bent. Durf te doen! Pak de verfkwast en verf ze in je favoriete kleur! Zo heb je ook nog eens lowbudget een nieuw en uniek meubelstuk.

Ik hoop dat ik jullie heb kunnen inspireren. Veel succes met de verfkwast!

Groetjes,
Miranda
Instagram @inhuisenzo

Ben je geïnspireerd door de blog over Miranda haar Scandinavische kast? En zou je het ook leuk vinden om een gastblog te schrijven voor Richthetin? Vul dan op de homepage het contact formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

6

Comments

  1. Super leuk om te lezen hoe je poppenhuis tot stand is gekomen. En dat trucje met de perforator is goed bedacht zeg, die ga ik onthouden!

  2. Geweldig Anouk !! En die kleur op de muur echt prachtig. Ga ik zeker ook nog ergens hier erop gooien Hihi.

  3. Wat een leuke blog, wij hebben sinds kort een tuin en ik ben helemaal mijn groene vingers aan het ontwikkelen haha.
    Nooit gedacht maar ik vind het echt super om in mijn vrije tijd lekker in de tuin aan de slag te gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© 2017 RICHT HET IN
Ontwikkeling van de website: CHAPET.nl
http://richthetin.nl/tips-voor-je-werkplek/