Er zijn ontzettend veel hanglampen, maar welke hanglampen zijn betaalbaar en passen ook nog in het Scandinavische interieur? Hieronder worden vijf mooie, betaalbare hanglampen voor boven de eettafel uitgelicht.

EGLO hanglamp Tarbes

De EGLO Tarbes is misschien wel de meest trendy hanglamp op dit moment! De voordelen van deze lamp zijn dat hij makkelijk op te hangen is en erg veel licht geeft doordat er geen kap op zit. Hang één of twee van deze hanglampen boven je eettafel op de afstand die jij mooi vindt en geniet!

EGLO Vintage Truro 2

Ben je op zoek naar een zwarte lamp met koperkleurige binnenkant? Dan is de EGLO Vintage Truro 2 een echte aanrader! Zeker gezien de prijs/kwaliteit verhouding. Verder is de snoerlengte erg gemakkelijk in te korten.

Fix hanglamp van Lucide

Eenvoudig top design, dat is de Fix hanglamp van Lucide. De Fix is verkrijgbaar in maar liefst acht verschillende kleuren waardoor je je creativiteit lekker kwijt kunt.

Hanglamp Twan

Met hanglamp Twan heb je een echt eyecatcher in huis! Deze hanglamp is van begin tot eind stijlvol. Het bijzondere aan deze lamp is dat door de constructie de lamp een schaduwspel geeft op de muur.

Hanglamp QAZQA

Ook deze laatste lamp van het merk QAZQA is hip en trendy! Hang deze lamp boven je eettafel en het is helemaal af.

Shop ze!

1

Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© 2017 RICHT HET IN
Ontwikkeling van de website: CHAPET.nl
http://richthetin.nl/tips-voor-je-werkplek/